Skip to main content

BEURZEN

Een aantal maal per jaar exposeren we en nodigen we u uit onze stand te bezoeken. Onder het genot van een drankje praten we dan bij over alle ontwikkelingen in de markt, onze producten en showen we onze nieuwste producten. Daarnaast horen we graag wat er onder jou, de kweker, leeft en waarmee we je van dienst kunnen zijn. Aankomende periode zijn we te vinden op onderstaande beurzen:

beurzen

Aankomende periode zijn we te vinden op onderstaande beurzen:

Ontmoet ons op de
De Trade Fair Aalsmeer wordt al jaren ervaren als een netwerk- en inspiratie event op het gebied van sierteelt waar je bij moet zijn. Het evenement biedt geweldige mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen
Ontmoet ons op de
IPM ESSEN – ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de tuinbouw – wordt dé ontmoetingsplaats voor de groene sector. Hier presenteren exposanten van over de hele wereld hun innovatieve producten en diensten op het gebied van planten, techniek, bloemisterij en tuininrichting.
ONTMOET ONS OP DE
HortiContact is dé plek waar de gehele Nederlandse glastuinbouwsector samenkomt. Tijdens HortiContact ontdek je een breed scala aan producten, diensten en innovaties die jouw bedrijf kunnen helpen om je voor te bereiden op de toekomst.